Lydfiler

Mit meditationsunivers
På min blog opdaterer jeg løbende nye lydfiler (mp3) med meditationer – lydfilerne optager jeg hjemme så der kan være baggrundslyde oa.

Lydfilerne kan du bruge som støtte til fordybelse og pauser i løbet af dagen; på arbejdet, når du er ude i byen, et fredeligt sted i en park eller i dit hjem. Øvelserne skulle gerne give en god kontakt til dig selv og til din livsenergi.

Del gerne i dit netværk og send gerne ris, ros og ønsker!
lydfiler til meditation

Citinside
Komponist Anne Eltard og jeg udvikler sammen et koncept med Soundscapes og meditationspoesi. Vores ønske er at skabe helt særlige lydbilleder og stemninger i nuet, lyd og billeder der ressonerer med de mennesker som vi spiller for og det rum vi er i.
Vi går efter lyde og billeder, der træder lidt ud af den klassiske meditationsmusikgenre – en levende improviseret fusion mellem en kunstner, der bruger musikken som vej til fordybelse og energi og en terapeutisk sjæl, der taler gennem kroppen og opmærksomheden. Tilsammen en cocktail der skaber rum for nærvær og livsenergi:)

På Soundcloud ligger meditationer med Citinside.
Vi kan opleves live når vi optræder rundt omkring i byen. Du kan også booke os til et arrangement på din arbejdsplads eller til et event. Følg os her på facebook.

stress af i naturen

ud af stress