Vintermeditation

At være med dig selv hele vejen gennem vinteren:)

Vinterens meditation strækker sig over 8 gange. Vi starter i novembers mørkning og slipper hinanden løs ind i april når lys og energi er i fuld flor.
Vinterens meditation er en invitation til  at være med det der er, af sansninger, følelser, stemninger og tanker – med kærlig og vågen opmærksomhed. Så ressourcer og kvaliteter der bevæger sig i krop og sjæl får plads. Så det der snører sig sammen ved  stress eller fordømmelse, kan vikle sig ud og give efter.
At komme tilstede, holde en pause, slappe af, lytte og være vågen. Genoplade kroppen og blive glad!

Åbne åndedrættet
sanse kroppen
lytte til dit hjerte
med kærligehed og accept.

Vi mødes hver 3 uge. Vi meditere med basis i mindfulness: kropssansning, afspænding, åndedræt, kærlig opmærksomhed. Vi leger med kreative meditationer, der får årets rytme ind i cellerne og intentioner der styrker krop og sjæl!
– læs mere længere nede på siden.

Jeg glæder mig til at møde dig!

TILMELD dig her


20141106_144916

Datoer
Onsdage:  29.11, 20.12, 10.1, 31.1, 21.2, 14.3, 4.4, 25.4.
– enkelte ændringer kan forekomme.
Tid:
19-21, kom gerne i god tid, vi starter præcis.
Sted:
Nansensgade 47 kld.
Pris:
2000 kroner eller 250 pr. gang
Betaling: depositum på 500 kroner.

TILMELD dig her

 

“-det er helt fantastisk så regenererende de onsdage er. Denne gang kom jeg og var så træt og havde ondt her og der, og jeg tog derfra som en genfødt med en afslappet og stærk krop, glad og vågen

Prøv en lydfil  – det naturlige åndedræt:

Tiden vender…

Tiden vender. Skovens bløde bund under fodsålerne. Hele kroppen der giver efter i det rytmiske møde. Varmen der breder sig. Mærke hvordan det hele er forbundet, livet i det indre og naturens rytme. Opladning og afstressning, en påmindelse og erindringer, der åbner sig i tid og rum.

Det bliver på en måde mere presserende, at skabe den forbindelse, pleje til den indre natur gennem at forbinde os til åndehuller uden forstyrrelser. At lade livet smyge sig omkring os uden at skulle noget bestemt. Blive mindet om hvordan vi som mennesker er den samme natur og lever i samhørighed med det åndedrag der findes udenfor.

Det menneskelige – i at komme væk fra, glemme og miste fodfæstet i travlhed, aktivitet, opslugthed af noget andet.
At glemme den sansende, levende og åndfulde krop. Det menneskelige i at blive stresset og ikke altid kunne finde vejen tilbage.
Og nødvendigheden af at give tid, blive ved at finde nye veje til at styrke og skabe den forbindelse i livet, så livet og hverdagen vokser ud af en helhed. Så vi undgår stress, og ikke bliver fanget i depressioner og angst fordi vi ikke kan mærke, og derfor glemmer at vælge livet og de værdier der bærer vores liv aktivt til.

Det er krævende, at det ikke er for givet at vi bare oplever at være i enhed, at vi skal være så ekstremt bevidste om de skridt vi tager i hverdagen for at holde hjertet og livet varmt. Som om det ikke er rigeligt at skulle deale med de almindelige udfordringer der er i livet. Men det er den udfordring vi står overfor, og vi er ikke alene:)
Vinterens meditation er en invitation til at mødes og holde den akse levende. Fra stress til glæde gennem den simple øvelse: at sanse kroppen, være koncentreret tilstede i nuet og holde hjertet kærligt, varmt og åbent.

Jeg håber du giver dig tid til dine egne private ritualer – del dem med dem du møder og er sammen med, – husk du er ikke alene


Tilmeld dig her eller skriv for mere information eller interesse i emnet

Navn

Mail

Telefon

Evt. besked


Tilmelding er gældende når depositum er betalt.
Depositum på 500 kroner indbetales på nedenstående konto. Depositum refunderes ved afmelding af kurset senest en måned før kursusstart.
Jyske bank
reg. 5027  kontonr. 119782-9
IBAN 7150270001197829 swift JYBADKKK

 

stress af i naturen

ud af stress