Links

Det kan være lidt af en jungle og jeg bliver tit bedt om henvisning til gode terapeuter og behandlere – her er lidt at plukke af:)

Mine kolleger i Nansensgade 47

Josephine Larsen
Biopat og coach med speciale i at bringe livet i balance i et holistisk perspektiv. Hun ved ALT om kroppens behov og sprog, ind i sundhed, fertilitet, resssourcer og glæde. På hjemmesiden finder du en skatkiste af viden og onlineforløb.
Ranka Skak
Psykolog og åndedrætsterapeut og leder af Sjælesøster. Formidler livskraft gennem dans og åndedræt og har specialviden om fødselsprocesser og udfoldelse af kvinders livsenergi.
Bo Lauenborg
Coach. Støtter, motiverer og giver dig blod på tanden til at følge dine drømme til dørs. Om det er som iværksætter, work-balance eller peakperformance. Bo har en blog med inspiration til flere år!
Tine Lönborg
Yogalærer og Shiatsumassør. Leder Kropsalliancen med i yogaundervisning i København og holder retreats i  Danmark og udlandet. Tine har sit nye projekt Be the Change som en perle i kæden.
Mark Lee Vonsild
Osteopat og fysioterapeut. Mark har mange års erfaring som behandler og tilbyder osteopati til dig der har brug for at vække kroppens selvregulerende kræfter og komme ud af smertefulde symptomer.

Terapeuter og psykologer
Annemette Skriver
Krise- og udvikling. Psykoterapeut med stor indsigt i veje ud af krise, stress og traumer. Stor erfaring med sårbare unge og familier. Praktiserer i Holbæk og København.
Karen Bro
Leder af psykoterapeutisk center. Har en bred baggrund bag sig med specialviden og sårbare unge med spiseforstyrrelser og selvskade. Praktiserer i København.
Peter Kofoed
Supervision, uddannelse, stress – for grupper på arbejdspladser og professionelle terapeuter
Helena Waldman
Organisk psykoterapeut og klindt-træner. Fintsansende ind i sårbare processer der har brug for en krop at hvile i. Underviser i Klindt-træning og har en lang meditativ praksis bag sig. Tlf.:4046 8834. Praktiserer i København
Rikke Rask Møller
Psykoterapeut. Special viden om unge med særlige behov. Krop, minfulness og livsressourcer. Praktiserer både i Kalundborg og København
Henrik Hass
Psykoterapeut med meditation som særlig erfaring. Har en særlig evne til at give rum og plads for indre udvikling og forandringsprocesser.
Jesper Randløv
Krops- og psykoterapeut. Praktiserer i København.
Lisbeth Sidenius
Psykoterapeut. Ledelse. Forandrings- og udviklingsprocesser, kriser. Praktiserer i Fredensborg.
Behandlere
Touchpoint
Center for alternativ uddannelse, og klinik med zoneterapi og dybdegående kropsbehandling. Internationale efteruddannelser og kurser i ny tids biologi. Fås ikke bedre.
Henny Klindt
Træning og behandling. Specialist i at få kroppen til at genfinde kommunikationen. Ved stress, hjernerystelser og andre lidelser der viser sig som smerter i kroppen. Har udviklet Klindt metoden.
Kiropraktik i centrum
Har samlet en gruppe af dygtige behandlere og kiroprakorer, der kan alt med kroppen, fra fødderne til toppen af hovedet.