Lokaler til leje i Nansensgade 47

Ledigt lokale i stuen – 1- 3 dage i hverdagen, eller weekends. Til individuelle sessioner og grupper.
Plads til mere liv i vores berlineragtige iværksætterkælder – workshops, udstillinger, foredrag oa.

VI er;
– et professionelt fællesskab af mennesker der arbejder med fokus på inspiration, livsenergi, helhed, kropsbevidsthed, visioner, psykologi, sundhed, iværksætteri, og basic tilstedeværelse i livet:)

DU har;
– brug for en eller flere dage til dine kunder. Du har lyst og drive til være en del af vores fællesskab. Du har en god forankring i dine kompetencer og i din vej som vejleder, kropsbehandler, coach, terapeut, psykolog ell. lign.

terapi og undervisningslokale

lokale udlejes Kbh C.

Rummet i stuen (som foto);
Pt. er der weekends og 1-3 hverdage ledige i vores store rum. Rummet er ca 23 m2. Her er plads til indre kurser og klienter.
Rummet er lyst og venligt, indrettet med briks, tæpper, stole og div.

Rum i kælderen
Kælderen består af 2 sammenhængende rum på ca 50 m2, og et større the/frokostkøkken. Det er indrettet i en lidt rå stil, og der er indgang fra gaden. Perfekt til foredrag, workshops, udstillinger, energiarbejde/ritualer, bevægelse, videooptagelser osv osv.

NANSENSGADE 47
har eksisteret i 16 år. I klinikken er der 3 rum til individuelle sessioner, venteværelse, køkken. Et af rummene egner sig til mindre grupper. I kælderen er der plads til workshops, mindre foredrag, events, optagelser af videoer etc.
_________________________________________________________

Ring/skriv og hør nærmere!
Heidi Frier 33114411, mail@heidifrier.dk
Nansensgade 47 st.th, 1366 kbh. K.