Online konsultation

Terapi og samtale

Jeg tilbyder terapi og samtale online. Det gør det muligt for dig at passe terapien ind i en travlt hverdag, eller være hjælpsomt når virkeligheden sætter grænser for, hvordan vi kan mødes.

Det kan opleves sårbart at skulle mødes i et virtuelt rum uden forudgående kontakt, men jeg har god erfaring med at omsætte de metoder, jeg ellers anvender i det fysiske rum, til en form, der er helt naturlig når vi arbejder online.

Det er noget vi udforsker sammen, hvad der virker bedst for dig, præcis som når jeg arbejder på klinikken, i respekt for det menneske du er!

Metoder bruges til at skabe en bedre kontakt med den helhed du er, så du af den vej får klarhed, ro på tankerne, kan mærke din krop og dine følelser. Metoder er feks.: Samtale, kropsopmærksomhed, åndedræt og meditation, visualisering. Det kan være bestemte øvelser, du selv kan træne videre herfra.

Så det fungerer meget fint, selvom vi ikke kan være i kontakt fysisk og der ind imellem kan være tekniske gnister der udfordrer.

Har du brug for samtaler?
Har du angst, uro eller særlige udfordringer du har brug for støtte og hjælp til? Så er det her en mulighed.
Prisen er 850 kroner for en time online.

Du kan ringe til mig på 28964415 eller skrive på mail@heidifrier.dk – så finder vi en tid der passer og aftale nærmere om det praktiske.

De bedste hilsner Heidi

falde til ro

Online sessioner kan bruges:
Som supplement i forbindelse med at du går i et længere forløb på klinikken – når der er ekstra behov, ved sygdom eller travlhed.
Det kan bruges som særlig støtte på rejser og er en god mulighed, hvis du bor i udlandet.
Det er også en løsning hvis du synes det er for udfordrende eller langt at tage ind til klinikken i Nansensgade Kbh. K., hvor jeg har min praksis, eller til Jyderup, hvor jeg kan tilbyde sessioner efter aftale.