Bevæg dit liv

Kvindelig udvikling fra stress til glæde

At være sammen med dig selv i livets foranderlighed, være i levende kontakt med din indre udvikling, give tid til at være stille med dig selv, lytte til dine drømme og skabe et energifyldt rum sammen med andre kvinder, hvor det bliver muligt at hele og være i meningsfuld kontakt med indre tilstande, følelser, sansninger…..

AL forskning peger på natur, tilstedeværelse, samvær som former der heler nervessystemet og bringer os i balance med den indre natur, de indre livsrytmer, den sunde sjæl.
HVAD stiller vi op med det som mennesker i en verden, hvor naturen er udbyttet, udsat og tit utilgængelig?
VI mødes og opbygger et trygt og kraftfuldt rum sammen, hvor det bliver muligt at skabe den fælles energi der skal til for at få kontakt til det indre arbejde, den vilde og frie natur og fordybelse.

En gren af på mit livstræ.

Gruppen udspringer af mange års interesse og arbejde med mennesker og udviklingsprocesser. Udviklingsprocesser med afsæt i kroppen intelligens, fordybelse, stress, personlighedsstrukturer, drømme, meditation og skabelsesprocesser. Det holder åbenbart aldrig op:)

Jeg elsker den dynamik der sker i livet, når den indre udvikling er levende, elsker at se hvordan verden kan forandre sig, når vi bliver mere levende.
Jeg tror på fælles energi som en stærk helbreder i det arbejde, og bliver ved med undre mig over den synergi der kan opstå i det rum.

På gruppemøderne vil der være tid til fordybelse, individuelt arbejde, vidensdeling og inspiration indsigt og snak. – jeg holder rammen, men der lægges op til fælles skabelse i forhold til tema og retning:)

Det er mit ønske at denne gruppe mødes en gang om måneden og evt i internat i naturen en gang om året. Det vil være en forudsætning at du har arbejdet med dig selv i terapi eller i gruppe for at deltage.

Gruppen bliver på 6-8 personer.
Du tilmelder dig et forløb på 7 gange.
Prisen bliver 700 kroner pr gang. Første gange dog ekstra 100 kroner for forplejning.

Dato, tid og sted 2016

Første dag afholdes på Revsmosegård, Mosede Bygade 51, 2670 Greve.

De følgende gruppedage afholdes i Creative Underground – kælderen i Nansensgade 47.
Tidspunkter: lørdag fra kl 10 – 17, tirsdage fra kl 15.30 – 20.30

Lørdag d. 16/1 ( Revsmosegård kl. 10-18)
Tirdag d. 16/2
Lørdag d. 19/3
Tirsdag d. 12/4
Lørdag d. 14/5
Tirsdag d. 14/6
Lørdag d. 20/8

Tilmeld dig eller skriv til mig for mere information på formularen nederst på siden.

lloyd_hirez_DSF6355-Edit-2
[contact-form-7 id=”625″ title=”bevægditliv_copy”]