Indrømmer – jeg får stress når jeg skal tage min arbejdskrop på igen efter sommerferien – pyyyh ha……
– at slippe feriekroppen, slippe dage der kan få lov til at være mere flydende og hvor processer der bliver sat til side i hverdagen kan komme til orde.
RUM og TID.  Jeg vil altid have mere, elsker at opdage lysten til alt muligt andet jeg også gerne vil, og nyder mest af alt nok bare at være i naturen og mærke græsset og den friske luft. For mig er der ikke noget mere vidunderligtJ Sanse og være….
Hvert år brokker mit indre barn sig over at ferien er slut, at den ikke varer 6 uger, at jeg skal disciplinere mig selv ind i faste former, selvom jeg også glæder mig til at gå i gang med mine planer, der har vokset sig dejlige og federe i løbet af ferien.
So what to do. Viljen driver hjulet igang….. også begynder jeg at lede lidt i mine gemmer, rydder lidt op. Jeg finder mine ritualer frem, dem jeg ved taler til min indre natur, min krop og mine energikilder. Jeg får langsomt liv ind i rummene jeg er i, mine venner og mine interesser.
Overvejer hvad der er vigtigt for den næste sæson, er der noget nyt jeg vil lære, noget jeg gerne vil have mere fokus på og kigger på hvor jeg kan finde det der skal til for at det lykkes.
Hvad skal der til for at jeg kan være så glad og nærværende som muligt i det jeg skal og gør i mit liv? Hvad skal der til for at undgå stress i en hverdag der også er tæt pakket med aktiviteter, kommunikation og krav til præstation?

DSC_0720

Jeg ved jeg er nødt til at lægge planer for at få plads til mine åndehuller….. de er livsnødvendige og jeg elsker dem, de er vejen til at sanse mellemrummene der binder alt sammen og skaber udvidelse af tiden ind i en mere rumlig fornemmelse. Af at være i sit liv og ikke bare blive ført med.
– og jeg ved af erfaring at jeg ikke skal for ambitiøs på min fritidstid, fordi mit arbejde fylder og der er alt for meget jeg gerne vil. Så det er de små forandringer der gør forskellen hvis ikke det er et UTURN jeg skal ud i!
Et af mine mål i denne sæson er tid alene i naturen væk fra byen, et miniretræte der der drypper ned med ro og fordybelse et par gange over vinteren
Jeg håber du har nydt sommeren og fået varmen godt ind i knoglerne!
De bedste tanker  Heidi

HVAD er dine åndehuller?
Hvor genoplader du dig selv?
hvilken tid er din bedste tid? Kan du skabe mere af dem?
Hvad kunne berige dit næste år?
Hvordan kan du gøre det i praksis?