Lokaler til leje

Nansensgade 47
.
VI er;
– et professionelt fællesskab af mennesker der arbejder med fokus på inspiration, livsenergi, helhed, kropsbevidsthed, visioner, psykologi, sundhed, iværksætteri, og basic tilstedeværelse i livet:)
DU har;
– brug for et sted til at holde mindre workshops og kurser lørdage og søndage. Du har en god forankring i dine kompetencer og i din vej som vejleder, kropsbehandler, coach, terapeut, psykolog ell. lign.

lokal3

Rum til kærlighed, rum til forandring, rum til latter, rum til nærvær og selvpleje

Lokalerne
Der er to lokaler med fløjdør der tilsammen er ca. 40 m2. Rummet er ideelt til både terapi og mindre grupper. Der er en meget god atmosfære og rummene er præget af god energi fra mange års arbejde:)

I det største rum findes musikanlæg, madrasser/underlag, stole,og tæpper. Desuden er der køkken, et mindre venteværelse, toilet og bad. Ved særlig aftale kan ekstra terapirum tages i brug.

Kælderen
Udover lokalerne i Centeret er det også muligt at leje sig ind i vores kælder – Creative Underground, der er et mere råt look, og det er skønt til foredrag, events, receptioner, udstillinger, lagerslag, shamanistiske arrangementer – rummet åbnes med døren som butik ud til gaden, så folk kan droppe in hvis man har behov for det.

lokal2

Prisen er 1000 kroner for en dag, 1800 for en samlet weekend – kontakt for nærmere info og fremvisning.
Prisen for leje af kælderen aftales nærmere efter kontakt.

Lokalerne skal ses, så du er sikker på at de dækker dit behov.
I kvarteret findes et væld af mindre restauranter, takeaways og cafeer til forplejning.

Ring eller send en mail for nærmere information.