Skyggernes dans i åbne himmelrum – online forløb

Mens vi venter og mens vi udfordres og opdager nye bevægelser i det indre og ydre, er det tid. Tid til at gå på opdagelse i de indre landskaber. Tid til opmærksomhed og afklaring.

Det er en udfordrende tid, både med den manglende fysiske kontakt og generel manglende viden om hvad der skal ske. Så det er naturligt at vi alle er mere urolige og har brug for at få snakket og mærket efter, lande i kroppen på andre måder end med et kram i en kærlig favn.

Dette onlineforløb kører over de næste par måneder. Vi mødes et par timer en gang om ugen. Vi kaster lys på temaer, der dukker op i den her overgang, og tager afsæt i kropsopmærksomhed, meditation, hjertekontakt og inspiration.
Forløbet er åbent, da det kan være du ikke har mulighed for at deltage hver gang. Det er som udgangspunkt gratis, så alle kan være med – men det er også muligt at betale lidt.

Det er vigtigt for mig – og jeg kan høre at det er vigtigt også for andre – at have tid hvor vi kan få lov at få en pause, et rum til refleksion og kontakt til de dele af os selv, der reagerer på de fortløbende forandringer med både opvågnen af ressourcer, vanskeligheder – og ikke mindst uro.

Vi kan bruge denne tid til at støtte de bevægelser, der foregår, som konsekvens af både indre og ydre tilpasninger. Det kan være betydningsfuldt både i forhold til at kunne berolige sig selv og sine nærmeste her og nu, men i høj grad også for at kunne opdage og gå med de forandringer, der kan skabe nye og positive retninger ind i fremtiden.

Vores evner til at være rolige, åbne, medfølende, generøse, kollektivt forbundne, modige og bevidste kan blive noget, vi dyrker og forfiner, så vi kan skabe et liv og en verden mere balance.
Hvad vi kan, hvem vi vil være, hvordan vil vi leve… Så derfor mødes vi. For at skabe en roligere bund.

For at være med det der er. For at skabe plads til kærlighed og inspiration.

Vi mødes mandage, første gang d. 27. april 2020 fra 18.30-20.30
Skriv og tilmeld dig på mail@heidifrier.dk, så sender jeg dig link til deltagelse.
Kurset er gratis, men hvis du har luft i økonomien kan du give mellem 50-100 kroner pr gang, som du kan overføre til mobilepay på 11162.

Jeg glæder mig til at møde dig online:)

De bedste og kærligste tanker
Heidi
www.heidifrier.dk
tlf. 28964415I denne proces hvor vi presses hjem, i helt konkret forstand, bliver skyggesiderne tydeligere. Væggen bliver tyndere, sårbarheden mere klar. For nogen kan det opleves voldsomt, som mikrosammenbrud ind i felter med angst, depression og forstærket tankemylder. For andre som bølger ind og ud af de sårbare felter, en vekselvirkning mellem kraftfulde følelser, trang til flugt, træthed og dybere nærvær, kærlighed, venlighed, åbenhed.

Skyggerne vækkes til live, det er processens kraftfulde mørke kilder, der springer frit,  når vi udsættes for et stærkt pres på evnen til at tilpasse os noget nyt og ukendt. Det betyder at de dele af os selv, som vi normalt har strategier for at rumme og værne kommer frem i lyset. Dele af os selv og vores personlighed, som vi under normale omstændigheder møder og bearbejder gradvist og langsomt.

Det er felter i det indre, der rummer stor sårbarhed og kraft, områder der også normalt kræver energi og bevidsthed at bearbejde og perspektivere. Så den pludselighed vi rammes af, den omstilling vi er nødt til at forholde os direkte til her og nu, skaber en kraftig bølge ind i psyken som forandrer betingelserne for den proces og det er meget krævende.

Der hvor vi bliver presset, falder vi ind i vores tidligste overlevelsesstrategier, både dem der virker for os og dem der gør alting tungere og mere besværligt for os. Det skaber en rystelse i det indre landskab, som rammer os hver især med forskellige styrke og intensitet.

Nogen får frirum til at gøre det de måske ofte har længtes efter at få tid til, eller til at genopdage sig selv og interesser som ikke normalt har rum og tid til at folde sig ud. Nogen gribes af  kedsomhed og rastløshed. Men alle er udsat for at skulle deale med usikkerheden, finde måde at leve med det pres det er, at skulle leve mere begrænset, begrænset udefra af noget, der ikke lige kan kontrolleres og sættes i form.

Vi mediterer sammen og undersøger hvad der er af muligheder for at afspænde det trængte nervesystem så det er muligt at lande i kroppen. Hvor er der åbent, hvor er der sårbarhed, hvor er der kraft der vågner.