Om udviklingsgrupper

Udviklingsgrupper for kvinder

Næste gruppe starter februar 2021

Temaerne i grupper: fra stress til glædes, drømme, udviklingspsykologi, natur, spiritualitet, kreativitet, meditation, kropslighed og kontakt.

I grupperne bliver du støttet til at mærke kroppen og fordybe dig, at blive kærligt sammen med dig selv i livets foranderlighed. Der er tid, tid til at være stille og lytte. Holde en pause. Undersøge og udfolde.

Du støttes til at rette opmærksomheden mod det indre liv og bygge en tillidsfuld bro til de bevægelser der er der og den intelligens der ligger i de kropslige, følelsesmæssige og intuitive lag.

Hengivelse. At give slip, slappe af, i krop og sjæl. Med accept, kærlighed og nysgerrighed invitere dig selv indenfor som du er.
Åndedræt, trække vejret og mærke livets bølge.
Hjertets lydhørhed og uendelige healende kraft.
Kroppens intelligens og den potentielle kraft vi kan frigøre gennem kontakt, bevægelse og opmærksomhed.


Kvindegrupper et livsværktøj – det at samles, at dele og bygge energi op sammen – i denne tid specielt med fokus på at skabe et godt ståsted i livet. Holde håb og visioner levende så vi kan give det videre til hinanden, til vores børn, og ind i de handlinger, der skal til, for at skabe et godt liv.

Vi taler om de livsdrømme vi bærer. Undersøger hvordan vi kan styrke det vi gerne vil fremelske og manifestere i livet.  Vi tuner aktivt ind på den kropslige, sjælelige strømmen af liv, som vi er skabt af og bevæger os i. Vi kigger på den kultur vi er drejet af, og hvordan vi kan være medskabere i vores liv. Vi tager en aktiv pejling ind i den stressede krop og biokemi, for at undersøge hvad der skal til for at skabe plads og energi til at møde livets udfordringer.Tilmeld dig her eller skriv for mere information eller interesse i emnet

[contact-form-7 id=”316″ title=”Stress og kvindeliv +40″]