Livsdrømme 2018

Livsdrømme

Kvinder +40, start maj 2017

Hvad drømmer du om, hvad står på kø til at ville vågne og blomstre i din livsalder? Hvad er der af erfaringer og kompetencer? Hvad har ligget og ventet i dit indre viktualierum? Hvad modnes i din have?

I årets kvindegruppe vil vi tage udgangspunkt i skabelsesprocesser. De cykliske og de retningbestemte.
Aktivt åbne til de rum og få bevidsthed omkring de bevægelser der er, hvad der er vigtigt for dig at skabe i dit liv. Skrælle lag af det tillærte og tilpassede.
Og i samme åndedrag en hengivelse. At give slip, slappe af. Med accept, kærlighed og nysgerrighed invitere dig selv indenfor som du er.
Åndedræt, trække vejret i det nu der former sig og være sig selv.

At blive kærligt sammen med dig selv i livets foranderlighed. Give tid til at være stille med dig selv, lytte til dine drømme, dine indre bevægelser, følelser, sansninger…..

Vi taler om de livsdrømme vi bærer. Undersøger hvordan vi kan styrke det vi gerne vil fremelske og manifestere i livet.  Vi tuner aktivt ind på den kropslige, sjælelige strømmen af liv, som vi er skabt af og bevæger os i. Vi kigger på den kultur vi er drejet af, og hvordan vi kan være medskabere i vores liv. Vi tager en aktiv pejling ind i den stressede krop og biokemi, for at undersøge hvad der skal til for at skabe plads og energi til at møde livets udfordringer.

Så energien vender tilbage, latteren kan rulle og kræfterne kan slippes fri.

Kvindegrupper er for mig et livsværktøj – det at samles, at dele og bygge energi op sammen – i denne tid specielt med fokus på at skabe et godt ståsted i livet. Holde håb og visioner levende så vi kan give det til hinanden, til vores børn, til de handlinger der skal til for at skabe et godt liv. Den kvindelige ild.
Denne kvindegruppe mødes en gang om måneden – læs mere om det praktiske nederst på siden.

Fokus
Afstresning • selvomsorg • træde i karakter • livsdrømme • langsomhed

Fordybelse
Meditation • samtaler • åndedræt og krop • drømme og ritualer

DU er
Du er over 40.
Du kender noget til indre udvikling gennem krop, terapi eller grupper. Du har lyst til at dele og få mere viden og indsigt i sammenhænge mellem krop, psyke, biokemi, livsprocesser. Du har lyst til at være medskaber i processen.

Du har brug for
At AFSTRESNING og selvomsorg. Et fokuseret rum til fordybelse med andre. At slå rødder i nuet og finde veje til at åbne for din kraft og livsenergi!

kvinder+40

kvinder+40

2018
lørdag 13. januar, søndag d. 4. marts, mandag d. 16.april, tordag d. 24. maj  fredag d. 22. juni

lørdage fra 10- 16.30
hverdage fra 15.30-20.30
Pris: 875 pr. gang

Der kan forekomme mindre ændringer. Hvis gruppen har energi og lyst vil det være muligt at lave et retreats på landet, i så fald vil der komme lidt ekstra betaling til forplejning/lokale.


Tilmeld dig her eller skriv for mere information eller interesse i emnet
[contact-form-7 id=”316″ title=”Stress og kvindeliv +40″] Tilmelding er gældende når depositum er betalt.
Depositum på 750 kroner indbetales på nedenstående konto eller på SWIPP mobil: 28964415. Depositum refunderes ved afmelding af kurset senest en måned før kursusstart.
Restbeløbet på kan betales af rater på 750 hver måned, eller 5250 ved kursusstart.
Jyske bank
reg. 5027  kontonr. 119782-9
IBAN 7150270001197829 swift JYBADKKK’


Kvindegrupper med temaer der undersøger kunsten at forvandle stress til glæde og kraft:)

Vi har opmærksomhed rettet mod livsprocessen, finder genkendelse og inspiration i det fælles møde i kvindegruppen.

Der er fokus vejen ud af stress, bekymringer og angst. Du får tid til at pleje dig selv og støtte til hvordan du kan bygge din livsenergi op, hvordan du kan genfinde kontakten til din krop og dine indre livskilder.

Vi giver tid til at krop og psyke kan falde ind i et mere roligt modus når der er stress og uro, tid til at få indsigter og skabe nye vaner i livet.

Vi bygger tillid, så de dele af psyken der holder sig tilbage på grund af skam og frygt, får mulighed for at komme i kontakt, få kræfter og sprog.